ПРОГРАМСКИ ДОДАТАК СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ
Products
Врело производе

Полyимиде материјала

Полyимиде материјали су лагани, флексибилан, отпоран на топлоту и хемикалије. Стога , користе се у индустрији електронике за флексибилни каблови, као један изолационе филм на магнет за жицу и медицински цеви. На пример, у лаптоп рачунар, кабл који повезује главне логика одбор екран (која мора флеx сваки пут када лаптоп је отворена или затворена) је често у полyимиде базу са бакарних проводника.

Полупроводни индустрији користи полyимиде као лепак за високо-температурни; Такође се користи као посредник механички стрес. Неки полyимиде могу да се користе као за пхоторесист; "позитиван " и "негативне" врсте пхоторесист налик полyимиде постоји на тржишту.

За додатне коришћење полyимиде смола је као слој у производњи дигиталних полупроводник и МЕМС чипс у изолацији и пассиватион[4] . Полyимиде слојева имају добре механичке елонгатион висине и снаге, која је такође помаже приањање између полyимиде слојева или између полyимиде слој и уплатио метални слој. Минимална интеракцијом између златне филм и полyимиде филма, у комбинацији са високим температурама стабилности у полyимиде филму, резултира систем који пружа поуздан изолација подвргнут разне врсте еколошких стресова. [Полyимиде прах може да се користи за израду делова и облика од стране синтеринг технологије (топло компресије обликовање, Директни формирањеиисостатиц притиска). Због њихове високе механичку стабилност, чак и код повишене температуре, користе се као изолатори, лежајеви, прикључака или конструктивне улоге у тражећи апликације. Да бисте побољшали својства трибологицал једињења са солидно мазива као графит, ПТФЕ или молибдена сулфид су уобичајене.

У угаљ електране, губљење бацаиима или цемента биљке, полyимиде влакна се користе за филтрирање врелим гасовима. У овој апликацији, полyимиде игла осетио сепарате прашине и иестице од издувних гасова.

Вишеслојна изолација користе на свемирски брод је обично направљен од полyимиде пресвучене са танким слојем алуминијум. Злато као материјал често видео са спољне стране свемирски брод је у ствари један алуминизед полyимиде, са једним слојем од алуминијума са којима се суочавају у. У окер-браон полyимиде површини даје своје злато као боја.

 • Профил компаније
  СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике". СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је један од производи од термопластичним Полyимиде, Тхермосеттинг Полyимиде, Полyимиде у праху, Полyимиде палета, Полyимиде ликвидна, Полyимиде профил, Полyимиде иестица, Полyимиде Мономер, Полyимиде пене , Полyимиде смола, Полyимиде премаза, Полyимиде композитних материјала, Полyимиде кристалима поравнавање агента и тако даље. термопластичним полyимиде фабрика компаније, велепродаја, куповина, производе. СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Соба 1401, полуострво Интернатионал вилу, Јианде град, 311600 Дћућанг провинцији, Кина
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093