ПРОГРАМСКИ ДОДАТАК СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ
Products
Врело производе

Развој ПИ на Интернатионал

‍‍‍‍‍‍

На курсу за развој и садашњу ситуацију пластике специјално инжењеринг на интернатионал

Специјални инжењерски пластика је на међународном од 60-двадесетог века до почетка осамдесетих, развио у совјетској нас хладног рата наорућању два тата друштвене потражње за нову генерацију Високе перформансе полимерних материјала. Раније познат као Висока температура полимери (у смислу релативне инжењеринг пластику). У овом тренутку, познатија као специјални инжењерски пластике (Супер Енгинееринг пластику) или Високе перформансе полимери (Високе перформансе од полимера), откако је 60-их година у полyимиде (ПИ) је покренут у раним 80 с за комерцијализација услуге ПЕЕК у последњих двадесет година, главни сорти успешан развој и индустрализација имају: 1 полyимиде (ПИ); 2 полиамид имиде (ПАИ); 3 полyетхер имиде (ПЕИ); 4 полyарyлате (У-полимер); 5 од полyпхенyлене сулфид (ППС); 6 полyсулфоне (ПСФ) 7 полyетхер сулфоне (ПЕС); 8 полy етер етер кетоне (поглед), итд...

Полyпхенyлене сулфид се најчешће користи, највећа врста је познато да Американац, Филип и Јапанска компанија као што су Ву Yу, формирао величине више од тридесет хиљада тона. Тако цене од друге сорте су умањене.

Покојни (1981 комерцијализација) развој ПЕЕК смоле, тренутној размери тржишту минималне у вези 2000т/y и цена је највиши износ, на јапанском тржишту за 13000 јена ($ 118/Кг) /Кг.

Специјални инжењерски пластику, у поређењу са другим главне карактеристике две врсте материјала се може резимирати на следећи начин:

(1 ) физичка својства

А . топлоте нивоу високе (обично дефинише као УЛ температура индекс од више од 150 степени Ц);

Б . механичка снага (Опште за опште пластике 2 ~ 4 пута);

Ц . је свеобухватан запажено (као што је радијација отпорност, отпорност на температуру, отпорност на временске).

(2 ) обрада технологија:

А . обраду високе температуре (обично у 300 ~ 400 ℃);

Б . ињекцију притисак (обично 120МПа ~ 160МПа);

Ц . (опште намене пластике калуп мора да се подгреје и хлађење насупрот);

Препоручује се Д. врела тркача.

(3 ) са високим додатну вредност (обично између 1 ~ 10 милиона долара по тону, за десетак пута од опште пластику);

(4 ) дуго индукциони период развоја тржишта.

(5 ) сорта је монополизед од стране неколико великих производње и снабдевања.

Од 1981 до 1993 године 12 година, на тржишту скали достићи ће о 400т/y. Од 1993 до после периода брзи раст, десет година на просечну стопу раста досегле 15% годишње.

‍‍‍‍‍‍

 • Профил компаније
  СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ основан је у новембру 2010, је професионална и високе технологије произвођач ПОЛYИМИДЕ (ПИ) и своје производе под именом "Златни пластике". СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ је један од производи од термопластичним Полyимиде, Тхермосеттинг Полyимиде, Полyимиде у праху, Полyимиде палета, Полyимиде ликвидна, Полyимиде профил, Полyимиде иестица, Полyимиде Мономер, Полyимиде пене , Полyимиде смола, Полyимиде премаза, Полyимиде композитних материјала, Полyимиде кристалима поравнавање агента и тако даље. термопластичним полyимиде фабрика компаније, велепродаја, куповина, производе. СОЛВЕР ПОЛYИМИДЕ полyимиде је врста Високе перформансе инжењеринга пластике. То не само има изврстан термални, машинства, Електроизолационе, димензионална стабилност, отпорност на корозију и анти-радијацијске перформансе, али има и добро мацхинабилитy. То могу бити у облику кроз различите методе таква обликовање, истискивање, ињекција обликовање и ињекција....
 • Product Category
 • Контактирајте нас
  Address:Соба 1401, полуострво Интернатионал вилу, Јианде град, 311600 Дћућанг провинцији, Кина
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093